Balans Coach

Carla 


Welzijnspraktijk Amazing Lifestyle
 

Wil je leren op welke manier jij je denken en handelen kunt veranderen?

Mensen helpen en adviezen geven voor en over veranderen, vitaliteit, beweging, innerlijke - en uiterlijke verzorging is mijn passie.

Mijn naam is Carla van Zadelhof. Ik ben gecertificeerd persoonlijk begeleider. Een gezonde levensstijl is de aanleiding geweest om mijn coaching center in februari 2015 op te starten met ons team. 


Wat is jouw MOTIVATIE? Hoe zit het met jouw levensstijl en jouw wil om te veranderen en om jouw doel te bereiken? Of is er iemand waarvoor je zorgt aan het veranderen en weet je niet hoe je daar mee om moet gaan. Wat jouw uitdaging ook is, ik help je er graag mee. 

Balans Coaching
Ik merk dat er veel vraag is naar hulp omdat de balans weg is uit je leven, wil je weer fit, vitaal, mooi, verzorgd en zorgeloos zijn? 

Ik geef je coaching hoe je weer in balans komt met jezelf en met de verandering in je omgeving, dit kan zijn het zorgen voor je partner of loop je tegen een burn out aan? Laat mij weten waarmee ik je kan helpen! Veranderen is moeilijk en vaak lukt dit niet alleen. Maar hoe doe je dat dan? Een drukke stressvolle week en dit combineren met je thuisfront of een andere persoonlijke motivatie. Doe het maar eventjes!


Ik help jou bij:

  • Mentaal Coaching
  • Jouw verandering in denken en handelen
  • Meer energie/uithoudingsvermogen
  • Herstel na ziekte
  • Voedingsadvies 

 

Ervaar jij dat je er alleen voor staat? 

Ik geef je duidelijke aanwijzingen om te kunnen zorgen voor jezelf en voor een ander die je lief is. Wil jij een uitgebalanceerde manier van leven die bijdraagt aan een dagelijkse verzorging van je innerlijke, uiterlijke welzijn en balans?

Ik stem kennis, ontspanning, beweegwensen, voeding en fysieke, mentale mogelijkheden af met je. Altijd samen zoeken naar vooruitgang!


Mijn begeleiding aan jou zal van ontelbare waarde zijn voor je eigen transformatie,  je familielid, kennis of partner. 


Wandelcoach    

Super dat je de stap hebt genomen om meer te willen weten over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

Een gezegde is, zorg eerst goed voor jezelf en daarna kan je pas goed voor een ander zorgen. Misschien heb je een druk gezin, baan, leven en ben op dit moment moe en weet je het even niet meer? Ik blij dat je mij hebt gevonden en we gaan samen aan de slag om jou weer fit en energiek te krijgen. Dit doen we door kennis te krijgen maar zeker ook door ze uit te voeren! Zin om aan de slag te gaan?


Niet piekeren, voldoende slaap, genoeg drinken, rust momenten, verstandig bewegen, plezier, alles werkt samen voor een optimaal resultaat: een prettig bestaan.

Als we een gebied van ons leven verwaarlozen, werkt dit door op alle anderen. 

Het geeft stress, vaak zonder dat we begrijpen waar het vandaan komt.

Ook het zorgen voor een partner, familielid kan kwetsbaarheid opleveren en vermoeidheid, soms is het moeilijk omdat er onderling geen begrip meer is voor elkaar.

 

Het CONCEPT AMAZING FIT is met de nadruk op simpel, leuk en verrassend: Ga regelmatig naar buiten, bij stress naar het bos of water. Groen en blauw geeft rust.

Adem regelmatig diep naar je buik en blijf je gestrest, start met yoga. Praat dat lucht ook vaak op.

Doe werk dat je plezier geeft en anderen ten goede komt.

Sta stil bij alles wat goed en mooi is in je leven en wees er dankbaar voor.

En vooral praat over leuke, grappige herinneringen van vroeger of pas meegemaakt. Dit maakt het geluk hormoon endorfine vrij.


Maak een afspraak voor:

Wandelcoach

Actieplan

Coaching

Follow Up


Wandelcoach:

Ik nodig je uit om samen met mij een uur te gaan wandelen in Zeewolde. In een ontspannen sfeer komen we zeker tot oplossingen.


Contactgegevens

Carla van Zadelhof

Mobiel: 06-18196110

Carlavzadelhof@gmail.comGroetjes Carla

Mijn filosofie is:
EEN Amazing Life Style is voor iedereen!
 

Wil je samen met mij werken aan jouw balans en minder stress ervaren? Wil je in eenvoudige stappen leren hoe jij zelf kunt veranderen en daardoor ook anderen te kunnen helpen? 

Je bent van harte welkom <3